Om Oss

Ett Annat Lopp är en arrangör av mountainbike relaterade evenemang och tävlingar.
Ett Annat Lopp är också en förening med MTB School & adventure för ungdomar mellan 8 & 15 år.

Vi som jobbar i och med Ett Annat Lopp har alla som målsättning att arrangera nya roliga koncept och sätt att umgås på. Vi fokuserar på deltagarnas upplevelse och vill utmana alla att ställa upp i våra tävlingar för att ha roligt.
Våra arrangemang håller genomgående hög standard, där allt finns med för att ge deltagarna en komplett upplevelse.
Vi är cyklister med erfarenhet från flera långlopp på MTB. Vi gör saker lite annorlunda, lite roligare, och lite mer utmanande.

Det ska framför allt vara roligt och utmanande att delta i våra arrangemang, det ska tillföra något till er som deltar, en ny upplevelse eller kanske ett nytt sätt att se på tävlingar. Vi vill också att alla ska ha råd att deltaga och håller genomgående bra priser på allt kring hela arrangemang.
Vi skapar och arrangerar den typ av tävlingar vi själva vill delta i. Om tävlingsformen inte finns sedan tidigare blir det ännu roligare. Vårt fokus ligger på Stockholmsregionen för att vi vet att det finns många tävlingssugna cyklister här. Stockholm har enormt goda möjligheter till positiva mountainbike upplevelser och det vill vi visa Sverige.

Ett Annat Lopp arrangerar bland annat Sömnlös i Rudan. En 24 timmars tävling på mountainbike i Rudans friluftsområdes slingrande mtbspår.

Vi håller också i evenemang som Fire, Ice and Dynamite vilket är en tävling för mountainbikecyklister på is och snö. I Fire, Ice and Dynamite får ni ge er ut på Övre Rudansjön när den fryst till ordentligt och tävla i flera grenar. Sprint, Trappan och Criterium var grenarna som gällde för tävlingen 2004.

Hitta din träningskompis är ett evenemang bara för tjejer som cyklar mountainbike. Vi träffas cyklar och grillar tillsammans och hoppas att nya kontakter knyts.

MTB School & adventure är vår ungdomsverksamhet för alla ungdomar mellan 8 & 15 år.
MTB Skolan drivs som föreningsverksamhet och riktar sig till alla ungdomar som gillar att cykla i skogen, både nybörjare och juniorer.
MTB Skolan har som syfte att locka fler ungdomar att ge sig ut på sina hojjar och testa vad de tål. Dessutom kommer ungdomarna utbildas i både teknikträning, konditionsträning och i hur man tar hand om sin cykel och vårdar den så att den håller för mycket och länge.
MTB Skolan ska inspirera genom att ge bra vuxna förebilder och genom att bygga starka grupper där man cyklar tillsammans.

Ett Annat Lopp kommer alltid lyssna på cyklisterna och utifrån det ni tycker utvecklas vidare. För oss är det ni som är viktiga och vi vill att ni trivs och vill återkomma till våra evenemang.
Vi gör ständigt undersökningar och utvärderingar för att ta reda på vad ni tycker om oss och om andra för att kunna skapa de ultimata evenemangen som ingen vill missa.

Vi arbetar med att lyfta fram mountainbikesporten i media och sätta större fokus på mtb. I ett nära samarbete med medierna jobbar vi för bra mediatäckning av tävlingar och andra arrangemang.

Är du skitglad har vi nått vårt mål!
Maila gärna oss om du har något du vill framföra.

ˆ Back To Top